03 februari 2010

En gång till, från början början

Edberg/Levin gjorde slag i saken och drog iväg på salsalektion. Japp. Du läste rätt. Jag kom precis hem efter en lektion i salsa. Inte helt tippat, eller hur? Mycket roligt.
Under lektionen skulle man så klart rotera, och dansa med alla. Ett intressant upplägg, som tyvärr föll lite på det faktum att det var dubbelt så många tjejer som killar och man fick stå över hela tiden. Och så var det blandad kompott bland pojkarna.
Det var slajmiga Per, som luktade konstigt, tryckte sig lite för nära och till och med lyckades blunda vid flera tillfällen. Det var entusiastiske Oscar, som lyckades riktigt bra och dessutom avslutade varje tur med en high five och ett garv. Det var barraggaren Ulf, inte helt utan taktkänsla men helt utan ordning på fötterna. Det var sladdrige Pierre, som efter en och en halv timme fortfarande inte kunde första steget. Och såklart strandraggaren (kommer inte ihåg vad han hette men förmodligen något i stil med Roberto) som kom en timme för sent och mest ägnade sig åt att visa upp sin håriga bringa. Och stackars avlånge Stefan som inte fattade någonting. I detta fantastiska sällskap var utmaningen att inte styra och ställa utan lyda läraren - som hela tiden tjatade om att mannen skulle bestämma. Släpp kontrollen, Edberg. Lättare sagt än gjort bland dessa toppexemplar. All cred till Levin, som gjorde ett bra jobb. Sammanlagt gjorde vi i alla fall inte bort oss. Och det var roligt nog att göra om igen.

Un dos tres, från början början, vamos.

1 kommentar:

Anonym sa...

un dos tres, un poquito pa´lante,Maria,un dos tres, un
poquito pa´tras...
Verkar kul förutom killarna, eller har du blivit kräsen?

Ha en trevlig helg iaf, det är väl slut på det vita nu eller?Och jag menar inte snön! Själv skall jag till Marstrand på kärringträff! Kramar!!! Tu madre anonima
+