22 april 2009

Vetenskapen om magkramen

Magkramen är ett fenomen som uppstår efter okänd - och individuell - mängd alkohol. Den förutsätter minst två personer och ett kärleksfullt sinne. Magkramen, som antyds av namnet, riktar in sig främst på bålen på en person vars längd överstiger kramarens med minst femton centimeter, gärna mer för bästa effekt. Personen som blir kramad behöver under inga omständigheter vara med på kramen i fråga, men det är en fördel om den märker av när kramen sker. Kramaren bör dock oavsett om den som kramas märker kramen eller ej, vara beredd på att kramaren eventuellt rör sig bort från kramen på mer eller mindre diskret sätt. Det är då viktigt att hänga med och röra på fötterna för att undvika att bli släpad efter. Släpp dock ej taget. Magkramar är viktiga.
Dagens datum är historiskt då Grönkvist/Edberg idag har utsett det ultimata magkramsobjektet. Jag väljer här att inte nämna honom vid namn. Men han har potential för en Veckans Babe-utnämning.

Under tiden utreds frågan om hur man bugar och niger på bästa sätt. Konsult-Johan har nu fått i uppdrag att redovisa detta - med en power point-presentation - inte senare än 4 maj i hörsalen. Jag rekommenderar japansk research.

Sitter omgiven av ett rockband. Nies nya bäbis funkar bra. Men det är kallt om fötterna.

Inga kommentarer: